Welkom bij Savourer Delicatessen

Wij verwelkomen je alsof u bij ons ‘thuis op bezoek bent’

Dat is zoals wij je welkom heten bij SAVOURER.  Wij, Johan & Monica, houden van lekker eten en gaan voor de goede kwaliteit. 5 jaar geleden zijn we verliefd geworden op kaas. Door het volgen van cursussen en het bezoeken van vakbeurzen en natuurlijk bij de boeren zelf werden we alleen maar meer enthousiaster. Op een goed moment hebben we van onze passie ons werk gemaakt. Juist door een winkel te openen konden we ons nog meer verdiepen in kaas en de daarbij behorende delicatessen. Maar ook onze passie en kennis van onze producten delen met jou. Daarom selecteren wij onze producten zorgvuldig zodat je met volle teugen kunt genieten, SAVOURER. Wij zijn betrokken met je keuze voor de juiste producten en helpen graag hiermee. Goede zorg voor mens en milieu is een belangrijk item, herkomst van onze producten vinden we belangrijk. Zo kunnen wij van veel over onze producten vertellen. De passie die de boer heeft voor zijn koeien, of de kaasboerin voor haar kazen.

Winkelcentrum Hoog Dalem:

Omdat we graag verder wilden groeien in onze passie zijn we rond gaan kijken naar een winkel waar er doorgroeimogelijkheden waren. We kregen een kans om op het nieuw te bouwen winkelcentrum in Gorinchem. Deze kans hebben we met beide handen aangepakt. Een leeg pand inrichten als kaasspeciaalzaak was voor ons best een uitdaging. We wilden iets bijzonders. Samen en met behulp van Esther Canisius hebben we een moodboard & tekeningen gemaakt. We wilden geen balie of vitrine in onze winkel, maar juist openheid en toegankelijkheid zodat we samen met onze klanten door de winkel kunnen lopen om hen persoonlijk te adviseren.

Savourer is de Franse benaming voor “met volle teugen genieten” en dat is wat wij voor iedereen wensen die onze winkel binnenstapt. Natuurlijk moest het praktisch worden, maar zeker ook mooi! En zomaar kaasdummy’s stapelen was niet onze bedoeling.  Het ontwerp is open en toegankelijk en als je de winkel binnenkomt heb je direct overzicht. Als klant word je ontvangen, geadviseerd en begeleid bij je aankopen. Vanaf het werkblad achterin is tussen de houten lamellen door goed zicht op de winkel en vanuit de winkel is deze ruimte gedeeltelijk aan het zicht onttrokken. Even een cadeautje inpakken, kaas raspen of noten branden kan gewoon tussen het werk door gedaan worden zonder dat het de werkzaamheden in de winkel verstoort. De dubbele schuifdeuren achterin zorgen dat er meerdere mogelijkheden zijn om vanuit de keuken met koelcel de winkel te bereiken en vice versa, zonder dat dit ten kosten gaat van de ruimte.

De originele kaasdrager aan het plafond en de dansende kazen aan de muur passen goed bij de knipoog die we graag in onze winkel zien .

1 JAAR SAVOURER DELICATESSEN OP HOOG DALEM

Nu bijna zijn we een jaar open! We kijken terug op een mooi jaar waarin we enthousiast aan u onze passie over kaas en onze andere delicatessen konden vertellen.

Trots zijn op onze titel, die we van onze klanten kregen ‘WINKELIER VAN HET JAAR 2019’ van de gemeente Gorinchem. Natuurlijk blijven we ons verdiepen in al onze mooie producten en bezoeken we vakbeurzen om onze kennis weer te kunnen delen.

Een reactie op “Welkom bij Savourer Delicatessen

  1. Monique aan de Wiel-Lugten zegt:

    Ben klant bij jullie vanaf de opening. Wordt altijd goed geadviseerd en heb al heel wat tips van jullie opgevolgd. Tot grote tevredenheid. Ga zo door, dan blijf ik zeker komen. En gefeliciteerd met jullie bijna 1 jarig bestaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *