NIEUW: AmiciBox, hét verrassingsmenu onder de wijnen! 🍇

Met passie presenteren wij jullie de nieuwe AmiciBox, waar elke doos een avontuur op zich is! Als wijnliefhebber geven we je vijf redenen om enthousiast te worden over onze proefdoos:

1. Exclusiviteit van Gastrovino: Dankzij exclusieve samenwerkingen met bijzondere wijnhuizen ben je verzekerd van een unieke mix die je nergens anders vindt.

2. Avontuurlijke Selectie: Iedere 3 weken onthult AmiciBox een nieuwe selectie wijnen, samengesteld om je smaakpapillen te prikkelen en je wijnervaring te verbreden. Een avontuurlijke reis in elke doos.

3. Vaste Scherpe Prijs: Ondanks de variatie blijft de prijs altijd hetzelfde: 47,50 euro. Een betaalbare luxe voor de liefhebber van kwaliteitswijnen.

4. Prachtige Geschenkdoos: Elke AmiciBox wordt geleverd in een prachtige geschenkdoos. Ideaal dus als mooi cadeau voor jezelf of iemand anders!

5. Gedetailleerde Wijnomschrijvingen: Leer over de herkomst, druivensoorten en het verhaal achter elke fles. Bij de AmiciBox draait het niet alleen om proeven, maar ook om begrijpen.

Elke 3 weken een verrassende nieuwe editie, voor de vaste en scherpe prijs van €47,50. Haal deze nu in de winkel of bestel via deze link. À votre santé!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *