GRATIS KAASSCHAAF!

Als je de overheerlijke kazen van Savourer koopt, dan wil je daar natuurlijk ook maximaal van genieten! Dat gaat nu zeker lukken, want als jij je inschrijft voor onze nieuwsbrief ontvang je een cadeaubon voor een Boska kaasschaaf. Helemaal gratis!!

Ik schrijf me in voor de nieuwsbrief  en ontvang de gratis kaasschaaf:
  DE PERFECTE PLAK

  Ben jij ook klaar met halve plakjes en een kaas vol scheuren en brokken? Dan is een kaasschaaf van Boska echt de uitkomst. Meer dan 120 jaar ervaring is in deze schaaf verwerkt. Ga er mee aan de slag en merk zelf hoe eenvoudig het schaven van perfecte plakken kaas kan zijn. De schaaf is hol van binnen en daarom licht van gewicht. Het ergonomische handvat ligt heerlijk in de hand en het blad blijft ook bij intensief gebruik goed scherp. Kortom: de ideale kaasschaaf!  Ben je klaar met het schaven van kaas? Even in de vaatwasser en hij is weer klaar voor een volgend gebruik.  

  KAASCADEAU

  Ben jij enthousiast geworden van zo’n kazig cadeautje? Dan vind je het vast ook leuk om zoiets zelf te geven op een verjaardag of jubileum. Wist je dat wij een groot aanbod kaasplanken hebben die er prachtig uitzien? Een prachtig (en lekker) cadeautje voor elke kaasliefhebber. 

  Een cadeaupakket kun je helemaal op maat laten maken. Wil je een pakket bestellen? Kom langs in de winkel, stuur ons een mailtje of bel ons op: 06-38562033. Uiteraard maken wij ook pakketten op maat voor relatiegeschenken en kerstpakketten.

  mail ons direct BEL: 06 285 620 33